1/4

Drumul german al vinului

Drumul German al Vinului începe în Schweigen-Rechtenbach şi se încheie la Bockenheim. Landul Renania Palatinat este, cu o suprafaţă de peste 23.0000 de hectare, a doua regiune viticolă ca mărime din Germania. Cei aproximativ 4000 de producători de vin lucrează în majoritate în întreprinderi de familie. Vinurile din această zonă au fost servite, de exemplu, la inaugurarea Canalului Suez.

 

Recomandat ruta rutieră de vin din Germania

Începeți cu mașina în Bockenheim, care este renumită pentru concursurile sale regionale de literatură. Urmați indicatoarele galbene care spun Deutsche Weinstrasse .

  • Vizitatorii din afara țării pot ajunge pe aeroportul din Frankfurt . Punctul de plecare, Bockenheim, este la doar 62 de mile sud de Frankfurt și orașul oferă o mulțime de oportunități de închiriere de mașini .

  • De aici drumul vinicol german trece prin orașele Gruenstadt, Bad Duerkheim, Deidesheim, Neustadt an der Weinstrasse, Edenkoben, Bad Bergzabern și multe sate mici. Luați-vă alegerea și opriți unde pare interesant. Fii sigur că sunt toți minunați.

  • Terminați călătoriile dvs. la Schweigen, aproape de granița cu Franța. Sau, dacă doriți să beți, continuați drumul de-a lungul traseului vinului Alsacia din Franța .

  • Vedeți o hartă a Drumului vinului german

Sfaturi de călătorie pentru Drumul Vinului din Germania

  • În ultima duminică din august, traseul vinicol este închis pentru trafic și este deschis doar persoanelor care călătoresc, drumeții, bicicliștii și patinatorii inline, care vizitează vinurile sezoniere de vinuri de-a lungul drumului. În timp ce acesta este un oribil moment pentru o scenă , este un moment spectaculos pentru a vizita.

  • Cel mai bun moment pentru a face o plimbare pe Drumul Vinului? Veniți în toamnă și bucurați-vă de frunzele colorate ale pădurilor din Palatinat și ale podgoriilor. Este, de asemenea, cel mai bun moment pentru vinurile locale și festivalurile de recoltare. .

  • Multe vinării oferă pensiune și mic dejun sub numele de Pensiune . Ferește-te de semnele care spun că Zimmer frei ("vacant")

  • Veți vedea multe tarabe mici lângă marginea drumului care vinde vin, flori și produse locale. Asigurați-vă că opriți și eșantionați unele bunate.

  • Nu trebuie să pierdeți tratamentul culinar: Zwiebelkuchen - o tartă cu ceapă cimbru și un pahar de Federweisser , un vin alb de fructe, care încă mai fermentează.

Contact

*Inchiriere autorulote premium

Constanta, Romania

Bd. Aurel Vlaicu, nr. 125

Tel: +40 723 772 117

rezervari@spytravel.ro

Mannheim, Germany

Hermann-Löns-Straße 16

Tel.: +40 723 772 117

rezervari@spytravel.ro

  • Facebook

© 2020 by Spy Media