turul parcurilor de

distractie din europa

1/8

europa park

Rust, Germania

Europa Park este cunoscut ca unul dintre cele mai tari parcuri de distracție din Europa, care atrage an de an milioane de turiști din toată lumea. Cel mai mare parc tematic din Germania atrage prin varietatea mare de rollercoastere pentru vizitatorii de toate vârstele, zonele tematice pe țări, unde puteți face cunoștință cu bucătăria, cultura și specificul diverselor țări precum: Anglia, Rusia, Franța, Grecia, Italia și altele. În fiecare zonă vă puteți bucura de spectacole caracteristice țărilor, de mâncăruri tradiționale, elemente de decor și arhitectură, dar și momente unice care vor face din vizita la Europa Park o experiență de neuitat. Pe parcursul anului, la Europa Park se organizează evenimente și festivaluri, există o sală de cinema 4D, patinoar în perioada rece a anului, săli de spectacole și circ, iar restaurantele din cadrul parcului de distracții organizează seri tematice și diverse manifestații pentru adulți. Europa Park este o destinație de vacanță plină de emoții frumoase, momente de neuitat și adrenalină maximă pentru vizitatorii de orice vârstă.

disneyland

Paris, Franta

Posibil cel mai cunoscut parc de distracții din Europa – Disneyland din Paris a devenit un simbol și un lider ferm a parcurilor de distracție de pe continent, dar și din întreaga lume. Aici, unde magia face parte din realitate, copiii își pot întâlni personajele preferate din desenele animate Disney, iar cei adulți pot găsi drumul înapoi în copilărie. Disneyland Paris cuprinde 2 parcuri de distracție și mai multe atracții pentru relaxare, shopping, noi experiențe unice și clipe fabuloase. Rollercoasterele au decoruri specifice diverselor desene animate Disney – Alice în Țara Minunilor, Indiana Jones, Pinocchio, Mickey Mouse, Peter Pan și multe altele. La Disneyland Paris fiecare copil va începe să creadă în povești și magie, iar împrietenirea cu personajele adorate va deveni un moment de neuitat pentru orice micuț. Un șir de show-uri live, parade și evenimente tematice vor fi interesante părinților sau tinerilor aventuroși. Locațiile pentru shopping, golf, culturalizare vor fi pe placul tuturor, iar distracția și plimbările pline de aventură vă vor impresiona pentru mult timp. Astfel, când vizitați Parisul pentru prima dată sau vă întoarceți în capitala franceză, nu ratați și o vizită la Disneyland. Vă promitem o lume de poveste și o zi plină de emoții pozitive!

efteling

Kaatsheuvel, Olanda

Parcul de distracție din Olanda este un tărâm al minunilor. Parcul Efteling vă va transporta pur și simplu într-o lume de poveste, dominată de zâne, spiriduși, păduri fermecate, castele cu prințese și alte atracții magice. „Efteling” este considerat a fi Păzitorul de Basme, astfel, parcul tematic din Kaatsheuvel își îndeplinește cu excelență sarcina sa – păstrează tainele celor mai vechi povești și le aduce în viață în fața micilor vizitatori ai parcului. Atracțiile, zonele tematice, rollercoasterele și detaliile de decor din parc creează cea mai minunată atmosferă în care fiecare poate să descopere și să se piardă în lumea celor mai îndrăgite povești – Cenușăreasa, Hainele cele noi ale împăratului, Frumoasa Adormită, Hansel și Gretel, Fetița cu chibrituri, Scufița Roșie și o mulțime de alte basme, legende și povești care ne-au conturat creativitatea în copilărie. În orice perioadă a anului aveți posibilitatea să vă distrați și să reveniți în copilărie la Efteling, descoperind atracțiile unice ale parcului tematic și participând la evenimentele spectaculoase care se organizează aici.

tivoli gardens

Copenhaga, Danemarca

Grădinile Tivoli sunt o atracție populară a capitalei daneze, reprezentând și al doilea cel mai vechi parc de distracții din lume. Deschis în 1843, Tivoli Gardens este până astăzi un loc spectaculos care va fermeca copiii și va distra adulții. Însăși Hans Christian Andersen a vizitat acest parc, găsindu-și inspirație pentru poveștile sale, pe care atât de bine le cunoaștem. Mai multe rollercoastere atrag milioane de turiști pe parcursul anului, construcțiile din lemn, momentele în care gravitația este depășită, efectele ale realității virtuale integrate în mai multe plimbări pline de adrenalină, constituie punctele forte ale acestui parc de distracții. De asemenea, un avantaj important al parcului este amplasarea acestuia – situat chiar în oraș, în apropierea Gării Centrale din Copenhaga, sunt create toate premisele pentru vizitarea Grădinilor Tivoli. Pe teritoriul parcului de distracție sunt organizate concerte, vizitatorii sunt invitați la spectacole de teatru și balet, dar și alte evenimente pentru distracția celor curioși.

portavenura world

Salou, Spania

Lumea PortAventura include în oferta sa de distracție nici mai mult, nici mai puțin de 3 zone diverse, în care vă puteți relaxa, distra și învăța. PortAventura Park este un spațiu de distracție, împărțit în 6 zone tematice, în care experiențele, restaurantele, spectacolele și plimbările sunt adaptate tematic fiecărei zone – Mediterrania, Polynesia, China, Mexico, Vestul sălbatic și SesamoAventura. PortAventura Aquatic Park este un parc acvatic în stil caraib, cu plaje și palmieri, zone de relaxare, în care vă vor însoți ritmuri latine, piscine și spații de joacă pentru copii. A treia parte a PortAventura World este FerrariLand – un spațiu dedicat brandului italian de mașini sportive. Aici aveți ocazia să vă dați pe cel mai înalt și rapid rollercoaster din Europa – Red Force, să cumpărați articole cu marca italiană, să participați la simulări de curse sportive și multe altele. Situat în apropierea orașului Barcelona, parcul PortAventura World nu trebuie ratat de iubitorii de distracție, adrenalină și noi provocări!

Contact

*Inchiriere autorulote premium

Constanta, Romania

Bd. Aurel Vlaicu, nr. 125

Tel: +40 723 772 117

rezervari@spytravel.ro

Mannheim, Germany

Hermann-Löns-Straße 16

Tel.: +40 723 772 117

rezervari@spytravel.ro

  • Facebook

© 2020 by Spy Media